Om företaget

Nybergs Kakel & Golv är ett byggföretag i Stockholm med över tio år i branschen. Vi utför allt från badrumsrenovering och plattsättning till golvläggning och kök. I takt med växande antal uppdrag har vi breddat vårt verksamhetsområde till att innefatta även byggservice och måleri.

Ett helhetsperspektiv

Hos oss får du hjälp med totalentreprenad på din renovering och vi har ett väl utvecklat samarbete med ett flertal duktiga underleverantörer. Det gör att vi kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar inom allt från VVS och elinstallation till kakel, mattor och golv.

Vi utför även totalrenovering av lägenheter i Stockholm och har hjälpt ett stort antal bostadsrättsföreningar, lägenhets- och fastighetsägare med ombyggnation genom åren.

Våra garantier

Idag har vi fem anställda som har gedigna kunskaper inom bl.a. plattsättning, VVS och elarbeten. Alla våra medarbetare är utbildade i GVK, försäkrade samt behöriga att utföra alla tänkbara arbeten inom VVS och våtrum. Allt för att ge dig som kund största möjliga trygghet när du anlitar oss!

Innan vi påbörjar renoveringen av ditt badrum lämnar vi alltid en våtrumsanmälan till GVK. Efter avslutat projekt skickar vi ut våtrumsintyg och egenkontroller till dig som kund. Med omfattande garantier enligt gällande konsumentlagstiftning erbjuder vi alltid säkra tjänster av högsta kvalitet. Målet är att du som beställer av oss ska bli så nöjd som möjligt med vårt arbete.

Tack vare våra goda kundrelationer har vi fortsatt att växa som företag och står idag för ett starkt varumärke inom branschen. Vi utvecklas ständigt för att kunna erbjuda bästa möjliga service till dig.

Stöd SOS Barnbyar

Vi ger bort en del av vår vinst till barn som har det svårt och behöver stöd. Som fadderföretag hos SOS Barnbyar har vi förmånen att få stödja flera barnbyar i Filipinerna och hjälpa dem med hälsa och skolgång. Läs mer om vårt engagemang för SOS Barnbyar här.